Και με τη «βούλα» στην Coca Cola HBC η Άννα Διαμαντοπούλου
Γιώργος ΜανέτταςΣτην εκλογή της Άννας Διαμαντοπούλου στο διοικητικό συμβούλιο της Coca Cola HBC προχώρησε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16 Ιουνίου. Επιπλέον, η κυρία Διαμαντοπούλου τοποθετήθηκε σε τρεις επιτροπές και πιο συγκεκριμένα στην Επιτροπή Αμοιβών, στην Επιτροπή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων.
Η κυρία Διαμαντοπούλου είναι πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ - Δίκτυο Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα κορυφαίο ανεξάρτητο, μη κομματικό ινστιτούτο πολιτικής με έδρα την Αθήνα. Επισημαίνεται ακόμη ότι η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Coca‑Cola HBC.
Οι μέτοχοι ενέκριναν, επίσης, τη διανομή μερίσματος ύψους 0,62 ευρώ ανά μετοχή. Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνει στις 28 Ιουλίου και αφορά στους κατόχους κοινών μετοχών της εταιρείας, όπως αναφέρονταν στο μετοχολόγιο στις 3 Ιουλίου. Η αποκοπή του μερίσματος θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;