Οικονομία|17.09.2020 15:33

ΟΛΘ: Για το επενδυτικό πλάνο ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων

Newsroom

Για το επενδυτικό πλάνο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την πρόοδο των έργων υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί, με επίκεντρο το έργο της επέκτασης του 6ου Προβλήτα, καθώς και για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τους χώρους του λιμανιού την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιος Λιάγκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος - Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε, Franco Nicola Cupolo, ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας. 

Ο κ. Κυριαζόπουλος επισήμανε την κομβική θέση του Λιμένα της Θεσσαλονίκης ως θαλάσσια πύλη των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τη σημασία της ολοκλήρωσης των έργων υποδομής και διασύνδεσης με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του λιμανιού ως κόμβος Συνδυασμένων Μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας, παράλληλα, έναν πόλο οικονομικής ανάπτυξης με πολλαπλά οφέλη, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

ΟΛΘ