120 δόσεις: Δεύτερη ευκαιρία για ρύθμιση χρεών σε εφορίες και ταμεία
NewsroomΔεύτερη ευκαιρία δίνεται στους οφειλέτες του Δημοσίου οι οποίοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού έχασαν τη ρύθμιση των 100 ή των 120 δόσεων να επανενταχθούν, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλουν κανονικά τη δόση του Νοεμβρίου και φυσικά των επόμενων μηνών.
Επίσης παρατείνονται και οι πληρωμές των δόσεων ρυθμίσεων της εφορίας για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας. Σε ό,τι αφορά την επανένταξη στις ρυθμίσεις των 100 ή 120 δόσεων, οι δόσεις που δεν έχουν καταβληθεί θα προστεθούν στο τέλος της ρύθμισης, δηλαδή μετά την καταβολή της τελευταίας προγραμματισμένης δόσης, με αποτέλεσμα να επεκταθεί αντίστοιχα ο χρόνος αποπληρωμής της οφειλής.
Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, οι οφειλέτες που έχουν πληγεί από την πανδημία και την περίοδο Μαρτίου 2020-Οκτωβρίου 2020 και δεν μπόρεσαν να πληρώνουν κανονικά τις δόσεις, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός ρύθμισης των 120 δόσεων, μπορούν τώρα να συνεχίσουν να πληρώνουν κανονικά τις δόσεις των ρυθμίσεών τους από τον Νοέμβριο και μετά.
- Βίαια επεισόδια, ακρωτηριασμοί ανηλίκων και πολιτικό αδιέξοδο - Το εκρηκτικό «κοκτέιλ» της κρίσης στη Γαλλία
- Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι μετανάστες νεκροί από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η εκδίκηση του Ντίτερς και οι απειλές για νέες αποκαλύψεις
- Ο Γκρίνμπεργκ μετράει Σαμαρά, η μάχη ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ που δίνει υλικό στη ΝΔ και ο Κοτζιάς που μπήκε πάλι στη συζήτηση