Σεισμός στην Ελασσόνα: Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας
NewsroomΚατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα σε εστιακό χώρο πλησίον της Λάρισας και της ακόλουθης μετασεισμικής δραστηριότητας, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας των εγγεγραμμένων ανέργων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Λάρισας, Ελασσόνας, Καλαμπάκας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Αλμυρού και Βόλου, που λήγουν στο χρονικό διάστημα από 3 Μαρτίου έως και 10 Μαρτίου. Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υπάγονται στα παραπάνω ΚΠΑ2 δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.
Επιπλέον, δεν θα υπάρξει επίπτωση στην καταβολή των επιδομάτων για τους επιδοτούμενους ανέργους των παραπάνω ΚΠΑ2 που πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και δεν προβούν στη απαραίτητη δήλωση.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση όσον αφορά στη λειτουργία των παραπάνω ΚΠΑ2 και οδηγίες εξυπηρέτησης προς τους συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών, αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου. Ο ΟΑΕΔ εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους κατοίκους της περιοχής.
Διαβάστε επίσης: Σεισμός τώρα: 5 Ρίχτερ στην Ελασσόνα και 4,1 στην Κατερίνη
- «Θέμα εβδομάδων το τέλος του πολέμου»: Τα νέα μηνύματα Τραμπ - Ρούμπιο και η απάντηση για μία χερσαία εισβολή
- Αποκαλύψεις για τη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία - «Είχε εξαφανιστεί το 2024»
- OnlyFans: Μετά τον θάνατο του Ραντβίνσκι τι; Το deal των 5,5 δισ. και η μεγάλη αβεβαιότητα
- Όχι άλλο πόλεμο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.19)