Οικονομία|03.04.2021 12:00

Jumbo: Ανοίγουν τα καταστήματα από Δευτέρα - Τι ισχύει με τις άλλες αλυσίδες

Newsroom

Η εταιρεία Jumbo ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν τα καταστήματά της από τη Δευτέρα 5 Απριλίου. Σημειώνεται πως θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα εκτός από εκείνα των Σπάτων και του Avenue. Τα ραντεβού θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για 1 άτομο. 

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όσοι κλείνουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας θα λαμβάνουν άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λαμβάνουν email και sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσουν το ραντεβού σε λιγότερο από 2 ώρες πριν την επίσκεψή τους θα λαμβάνουν άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Διαβάστε επίσης: Καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν από 5 Απριλίου ΙΚΕΑ και JUMBO

Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν θα ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Μετά βέβαια τις ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας σημειώνεται πως δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα Jumbo σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Ανοίγουν Μουστάκας και Κωτσόβολος

Τα καταστήματα Μουστάκας θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ραντεβού από σήμερα για την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να μπορέσει με click inside να ψωνίσουν από το κατάστημα με φυσική παρουσία. Στην απόφαση να ανοίξει τα καταστήματα της, εκτός από τα καταστήματα μέσα σε εμπορικά κέντρα προχώρησε και η αλυσίδα Κωτσόβολος.

Μόνο με click away τα ΙΚΕΑ

Μόνο με click away θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, τα καταστήματα ΙΚΕΑ (δύο σε Αθήνα, ένα στη Λάρισα και ένα Ιωάννινα), καθώς ο νέος πρόσθετος περιορισμός των έως 20 ατόμων σε ένα κατάστημα, καθιστά τη λειτουργία μεγάλων σημείων πώλησης ασύμφορη. Κανονικά θα λειτουργήσει το κατάστημα στον Πειραιά (πρόκειται για μικρό ΙΚΕΑ) καθώς και τα υπόλοιπα pickup points που έχει αναπτύξει ο όμιλος Φουρλή στην Ελλάδα.

Jumboκαταστήματαλιανεμπόριο