Ναυτεμπορική: Πουλήθηκε έναντι 7 εκατ. ευρώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη
NewsroomΣτην εταιρεία Ζοfrank Holding co ltd συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη έναντι 7 εκατ. ευρώ περνά η «Ναυτεμπορική». Η διαδικασία του πλειστηριασμού αφορούσε τρεις διαγωνισμούς, έναν για τα ακίνητα του ομίλου, έναν για τον τίτλο και το πιεστήριο και έναν ακόμη για τη θυγατρική Pestaola Media.
Κατά τις ίδιες πηγές, τα ακίνητα αγοράστηκαν από την Cairo Estate ενώ τίτλος και πιεστήρια από τη Zofrank, του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, η ολοκλήρωση της διαδικασίας του πλειστηριασμού βρήκε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ να είναι πλειοδότης των περιουσιακών στοιχείων της εφημερίδας.
Προσφορές κατέθεσαν και η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη με 3.857.000 ευρώ καθώς και η εταιρεία Cairo της Do Value με 1.500.000 και η Τεχνική Ολυμπιακή Κ. Στέγγου με 1.500.000 ευρώ.
- Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
- Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Σοκ στην Ιταλία: Έκοψαν και έκλεψαν από το φέρετρο το κεφάλι 29χρονου μοντέλου - Δολοφονήθηκε από πρώην της