Οικονομία|04.07.2021 20:14

Έκλεισε το deal για κρυπτονομίσματα στη Formula 1

Newsroom

Η Formula 1 βρήκε έναν νέο σπόνσορα, καθώς υπέγραψε συμφωνία με την Crypto.com, πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα. Δεν ανακοινώθηκαν οι όροι της συμφωνίας, ωστόσο γνώστες του αθλήματος σημειώνουν ότι η αξία της πενταετούς συμφωνίας θα ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το imerisia.gr, το deal, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 17 Ιουλίου, μία ημέρα πριν το βρετανικό γκραν πρι του Σίλβερστοουν, προβλέπει ότι το σήμα της Crypto.com θα προβάλλεται στις εκδηλώσεις της F1, στο νέο σύστημα κατατακτήριων αγώνων Sprint, καθώς και σε διαφημιστικές πινακίδες στις πίστες.

Σχολιάζοντας, ο διευθυντής εμπορικών συνεργασιών της F1, Ben Pincus, τόνισε ότι ο οργανισμός θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εμπειρία της πλατφόρμας, «καθώς εξερευνούμε τον κόσμο της κρυπτονομισμάτων, ενός τομέα που μας ενδιαφέρει πολύ»,

«Ανυπομονούμε για πολλά χρόνια καινοτομίας μαζί», δήλωσε ο Kris Marszalek, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Crypto.com, για τη συμφωνία με τη F1. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την F1 στην ανάπτυξη αποκλειστικών NFTs, συνδέοντας τους οπαδούς με το άθλημα με νέους τρόπους».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στα Μέθανα: Ρίψεις νερού από αεροσκάφη και ελικόπτερα

Νέα μέτρα: Αυξάνεται η πίεση στους ανεμβολίαστους - Όλες οι αλλαγές στις μετακινήσεις

Εμβόλιο Pfizer: Ποιοι χρειάζονται τρίτη δόση

Πανελλήνιες 2021: Πέντε τμήματα του Μηχανογραφικού για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο Αναγνωστόπουλος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του

Formula 1κρυπτονομίσματαDeal