Μυθικό ακίνητο στο Κολωνάκι αγόρασε ο «Mr. Jumbo» με 3.000.000 ευρώ
NewsroomΤην κατοικία του μεγαλοεπενδυτή Φερίτ Σαχένκ της Dogus, στο Κολωνάκι, αγόρασε ο Απόστολος Βακάκης, γνωστός και ως Mr Jumbo.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή πολυκατοικία έξι ορόφων, η οποία βρίσκεται στη γωνία Υψηλάντου και Γενναδίου.
Μάλιστα διατηρεί την αισθητική της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ‘50, με μεγάλα και άνετα ενιαία οροφοδιαμερίσματα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταγράφει το ρεπορτάζ, το κόστος της μεταβίβασης έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Σαχένκ είχε βάλει πωλητήριο σε ακίνητα όπως το ξενοδοχείο Capri Palace στη Ρώμη και το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη.
Εντούτοις, ο μεγαλοεπενδυτής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το Χίλτον και το ποσοστό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Βακάκης απέκτησε πρόσφατα και μία εκπληκτική έπαυλη στην Εκάλη.
- Το Ισραήλ χτυπάει ανελέητα Λίβανο και Τεχεράνη, ενώ το Ιράν δηλώνει «έτοιμο για όλα» - Ένας νεκρός στο Ντουμπάι
- Κύπρος: Δύο συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν - Υποψία για σύνδεση με το χτύπημα στο Ακρωτήρι
- Συνελήφθη «κασκαντέρ» που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αυτοσχέδιους αγώνες - Τα ανέβαζε όλα στα social
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επίθεση στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ γυναικών των «ερυθρόλευκων»