Οικονομία|14.08.2021 14:26

EBEA: Ο Γιάννης Μπρατάκος υποψήφιος πρόεδρος

Newsroom

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι στις 6 Αυγούστου, άνοιξαν οι διαδικασίες για εκλογή νέου προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Υποψήφιος για την προεδρία του μεγαλύτερου επιμελητηριακού θεσμού της χώρας θα είναι ο Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerisia.gr, ο έως σήμερα αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος μετά τις εξελίξεις που δρομολογεί ο απροσδόκητος θάνατος του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα Μπρατάκου θα είναι συναινετική, συσπειρώνοντας τα μέλη του επιμελητηρίου στο πρόσωπό του, που τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics. Είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας DD SYNERGY από το 1999, ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1995.

Εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ από το 2006 και το Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος αναλαμβάνοντας τα θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών και νεοφυών επιχειρήσεων.

Από τον Ιούλιο του 2019 είναι ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Όλες οι ειδήσεις

«Τελειώσαμε, μείναμε σύξυλοι» - Κραυγή αγωνίας από ρητινοκαλλιεργητές για την επόμενη μέρα στην Εύβοια

Κορονοϊός: Μεγάλη ανησυχία για το φθινόπωρο - Στο τραπέζι τοπικά lockdown σε νησιά

Epomeni Stasi: Κωφoί σερβιτόροι τους ένωσε το μεράκι για ζωή και «σερβίρουν» ανθρωπιά

Πυρκαγιά: Οι μεγάλοι κίνδυνοι που κρύβονται για όσους επιστρέφουν στα καμένα

Υπέροχες παραλίες, χαμηλές τιμές: Το covid-free διαμάντι των Δωδεκανήσων φέτος παίρνει τη ρεβάνς

Κωνσταντίνος ΜίχαλοςπρόεδροςΕΒΕΑυποψήφιος