ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για 2.000 προσλήψεις
NewsroomΑνοίγουν 2.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι προσλήψεις αφορούν ειδικές κατηγορίες ανέργων που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/1998 (Άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, παιδιά Αναπήρων Πολέμου).
Με τις τελευταίες αντίστοιχες προκηρύξεις να έχουν εκδοθεί το Δεκέμβριο του 2014, οι περίπου 2.000 θέσεις που θα προκηρυχθούν, έχουν παρακρατηθεί με υπουργικές αποφάσεις από το σύνολο των θέσεων που έχουν εγκριθεί για στελέχωση δημόσιων υπηρεσιών, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που προσλαμβάνουν προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ.
Η ενεργοποίηση των προκηρύξεων
Εντός του Σεπτεμβρίου θα δημοσιευτούν οι 14 προκηρύξεις για όλη την επικράτεια (μία για κάθε περιφερειακή ενότητα) από τις κατά τόπου αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Στη συνέχεια θα δοθεί ικανό χρονικό διάστημα για την υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε