Οικονομία|16.10.2021 14:19

Domino's Pizza: Βούλιαξαν οι παραγγελίες - Τι συνέβη

Newsroom

Την κατηφόρα έχουν πάρει το τελευταίο τρίμηνο οι πωλήσεις της Domino’s Pizza. Σίγουρα οι καταναλωτές δε βαρέθηκαν να τρώνε τη λαχταριστή πίτσα, ούτε άλλαξε κάτι στη γεύση ή την ποιότητα των υλικών. Το πρόβλημα είναι πως η γνωστή αλυσίδα δεν μπορεί να βρει αρκετά άτομα για να ψήσουν και να παραδώσουν πίτσες στα σπίτια των καταναλωτών.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα αποτελέσματα της εταιρείας. Ειδικότερα, τονίστηκε πως οι παραγγελίες στις ΗΠΑ κατά το γ’ τρίμηνο δέχθηκαν πλήγμα λόγω των δυσκολιών στην εύρεση υπαλλήλων. Η έλλειψη εργατικού δυναμικού σημαίνει ότι κάποια καταστήματα αναγκάστηκαν να μειώσουν τις ώρες λειτουργίας τους ενώ άλλα αντιμετώπισαν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η εταιρεία εμφάνισε πτώση 9% στις πωλήσεις εντός καταστημάτων στην αμερικανική αγορά για το τρίμηνο που έληξε στις 12 Σεπτεμβρίου, παρά τις προβλέψεις των αναλυτών για αύξηση. Παρά την αύξηση μισθών στα καταστήματά της, η Domino’s συνεχίζει να μη βρίσκει εργαζόμενους σε κάποιες περιοχές.

Όλες οι ειδήσεις

Δένδιας για αμυντική συμφωνία με ΗΠΑ: Δέσμευση υπέρ της σταθερότητας και της ευημερίας της Ελλάδας

Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα άγριας κακοποίησης γνωστή food blogger – Σοκαριστικό στιγμιότυπο

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Κατέθεσε ανωμοτί ως ύποπτος ο παππούς - Πώς εξελίσσονται οι έρευνες

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ σε λίστα αναμονής

πίτσαπωλήσειςDominosπαραγγελίες