Οικονομία|02.11.2021 11:00
ΔΕΗ: Σε χρόνο ρεκόρ υπερκαλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
NewsroomΜέσα σε μόνο μία ώρα από το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών καλύφθηκε το σύνολο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, με προσφορές στο υψηλότερο σημείο του εύρους διακύμανσης της τιμής διάθεσης, δηλαδή στα 9 ευρώ ανά μετοχή.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υποβληθεί προσφορές για αγορά μετοχών αξίας 1,35 δισ. ευρώ που είναι το ανώτατο ποσό στο οποίο στόχευε η επιχείρηση και η έκδοση βαίνει προς σημαντική υπερκάλυψη. Το βιβλίο προσφορών άνοιξε σήμερα και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις