Οικονομία|06.11.2021 11:00
Αδήλωτα τετραγωνικά: Δεύτερη ευκαιρία για ιδιοκτήτες
NewsroomΑνοίγει ξανά σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης των ξεχασμένων τετραγωνικών. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν νέα ευκαιρία να αποκαλύψουν στους δήμους τις αδήλωτες επιφάνειες των ακινήτων τους χωρίς τις αναδρομικές χρεώσεις και τα σημερινά πρόστιμα που φθάνουν έως και 200%.
Η υποβολή της δήλωσης των ξεχασμένων τετραγωνικών θα συνοδεύεται με προσαύξηση 20% στα οφειλόμενα τέλη της περιόδου από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι την ημέρα της υποβολής της δήλωσης.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ