Εκπτώσεις: Τις ακύρωσαν τα νέα μέτρα - Ελπίδες τώρα σε Black Friday
NewsroomΜάλλον αδιάφορα βλέπουν την περίοδο των εκπτώσεων οι καταναλωτές και αυτό διότι έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος και όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς «δεν συγκινούν πλέον κανένα, ούτε εμπόρους, ούτε καταναλωτές»
Χαμηλές «πτήσεις» καταγράφονται στην αγορά κατά την πρώτη εβδομάδα της περιόδου των εκπτώσεων. Οι καταναλωτές μάλλον δείχνουν να έχουν «γυρίσει την πλάτη» στην ενδιάμεση αυτή περίοδο και είτε περιμένουν την Black Friday και τις ημέρες πέριξ αυτής, είτε θεωρούν ότι αυτό που θέλουν θα το βρουν στην τιμή που θέλουν και στην κανονική περίοδο της αγοράς.
Χθες που η αγορά ήταν ανοιχτή ο κόσμος που επισκέφτηκε τα καταστήματα ήταν ελάχιστος και, όπως σημειώνουν οι παράγοντες της αγοράς, κάποιοι επιχειρηματίες δεν έβγαλαν ούτε καν τα έξοδα. Όμως και σήμερα η εικόνα ήταν εξίσου αποκαρδιωτική για περίοδο εκπτώσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
- Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
- Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
- Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»