Οικονομία|28.11.2021 13:49
Δημόσιο: Ανατροπές σε Βαρέα και Ανθυγιεινά - Το πόρισμα της επιτροπής
NewsroomΑνατροπές στο ύψος αλλά και στους δικαιούχους του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο φέρνει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που συστάθηκε για την αξιολόγηση και την επανεξέταση των κριτηρίων χορήγησής του.
Το πόρισμα περιλαμβάνει δύο σενάρια, βάσει των οποίων αυξάνεται το ανώτερο ύψος του επιδόματος στα 170 και 180 ευρώ αντίστοιχα από 150 ευρώ, αλλά ταυτόχρονα καθίστανται μη δικαιούχοι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που λαμβάνουν σήμερα το επίδομα.
Παράλληλα, αυξάνεται ο συνολικός αριθμός δικαιούχων του επιδόματος από 102.281 σήμερα σε 114.244, σύμφωνα και με τις δύο εισηγήσεις που περιλαμβάνονται στο πόρισμα.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της