Οικονομία|30.01.2019 10:41
Δόθηκαν τα αναδρομικά σε πανεπιστημιακούς καθηγητές
Νικολίτσα ΤρίγκαΤην καταβολή των αναδρομικών σε πανεπιστημιακούς, καθηγητές ΤΕΙ, ερευνητές και προσωπικό ΕΔΙΠ/ΕΕΠ, εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινωθεί, γνωστοποίησε το υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη.
«Ήταν ένα εγχείρημα με αρκετές δυσκολίες και τεχνικές περιπλοκές τις οποίες όμως το ΥΠΠΕΘ, σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές και τις οικονομικές υπηρεσίες των ιδρυμάτων, κατάφεραν να επιλύσουν περαιώνοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά την απόδοση των σχετικών ποσών στους δικαιούχους. Το συνολικό ποσό που αποδόθηκε στους δικαιούχους ανέρχεται σε 122.4 εκατ. ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου