Οικονομία|14.12.2021 23:54

Μιχάλης Τσαμάζ: Στο τιμόνι του ΟΤΕ έως το 2024

Newsroom

Το ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ μακροβιότητας στο τιμόνι του Οργανισμού, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ. Σήμερα Τρίτη ανακοινώθηκε ότι η σύμβαση του Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος είναι επικεφαλής του ΟΤΕ από το 2010 ανανεώθηκε έως και τις 30 Ιουνίου 2024 με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, μέχρι την 30ή Ιουνίου 2024, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις».

Ο μακροβιότερος διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού

Ο Μιχάλης Τσαμάζ είναι ήδη ο μακροβιότερος διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ καθώς βρίσκεται στην ανώτατη βαθμίδα διοίκησης από το 2010. Στο διάστημα αυτό ο Ομιλος πέτυχε εξυγίανση των οικονομικών του μετασχηματιζόμενος σε μια σύγχρονη εταιρία τηλεπικοινωνιών και ενισχύοντας το brand του. Πλέον ο Ομιλος εφαρμόζει ένα πολυετές επενδυτικό πλάνο σε δίκτυα οπτικών ινών και τεχνολογίες νέας γενιάς.

Σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα, ενώ, σε συγκεκριμένες περιοχές, οι μέγιστες ταχύτητες του COSMOTE 5G ξεπερνούν το 1Gbps. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με στόχο το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΟΤΕΜιχάλης Τσαμάζ