Οικονομία|16.12.2021 08:59

Προσλαμβάνονται 1.149 γυμναστές σε Δήμους, ΟΤΑ και Περιφέρειες

Newsroom

Εγκρίθηκε, με απόφαση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, η κατανομή 1.149 θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) κατά την περίοδο 2021-2022.

Οι 1.149 προσλήψεις κατανέμονται σε 114 σημεία σε όλη την χώρα, ενώ οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, και υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη πολλοί Δήμοι έχουν ξεκινήσει να δέχονται αιτήσεις για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής σύμφωνα με την παραπάνω κατανομή, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι προκηρύξεις των υπόλοιπων οργανισμών.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Πειραιά έχει ανακοινώσει την πρόσληψη 50 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων την 22η Δεκεμβρίου (δείτε εδώ την προκήρυξη για το Δήμο Πειραιά), ενώ και ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη αναζητά αντίστοιχα προσωπικό για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (εδώ η προκήρυξη για το Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης).

Παράλληλα, και άλλοι Δήμοι έχουν ανακοινώσει τις προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής.

Δείτε τις σχετικές προκηρύξεις:

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr

ΑΣΕΠ: Δύο Προκηρύξεις με 4.910 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία της χώρας (ειδικότητες)

Δεκέμβρης: Δείτε όλες τις πληρωμές που έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα

ΑΣΕΠπροσλήψεις