Οικονομία|20.01.2022 09:49

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη οι αιτήσεις για 1.468 μόνιμες θέσεις σε Δήμους

Newsroom

Ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου και ώρα 08:00 το πρωί, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στη προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 1.468 μόνιμες προσλήψεις στους Δήμους και της περιφέρειας όλης της χώρας. 

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Οι 1.468 μόνιμες προσλήψεις αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα.

Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων έως και τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι και παρόλο τον μεγάλο όγκο που αναμένεται να υπάρξει, δεν υπάρχει προς το παρόν πλάνο για παράταση των αιτήσεων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Να σημειωθεί ότι το ΑΣΕΠ συνιστά στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Γενικά οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες και να φροντίσουν να την καταθέσουν εγκαίρως.

Να σημειωθεί ότι τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων και μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα στο proson.gr

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

δικαιολογητικάειδήσεις τώραπροσλήψειςΑΣΕΠ