Οικονομία|25.01.2022 17:31

ΑΣΕΠ: Κλειστή η κεντρική υπηρεσία - Κανονικά οι αιτήσεις

Newsroom

Η κακοκαιρία «Ελπίς» δεν άφησε ανεπηρέαστο και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού -ΑΣΕΠ-, το οποίο ανακοίνωσε πως σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου, η Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) θα παραμείνει κλειστή, λόγω της γενικής αργίας.

Να σημειωθεί ότι η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παρατάθηκε και για αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, οπότε όσοι είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στην κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα καταφέρουν να εξυπηρετηθούν.

Παρόλα αυτά όμως οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ συνεχίζονται κανονικά, μέσω της ιστοσελίδας του. Να σημειωθεί ότι την τρέχουσα περίοδο το ΑΣΕΠ έχει ανοικτές αιτήσει σε δύο προκηρύξεις που αφορούν 1.468 μόνιμες προσλήψεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και 101 θέσεις στο υπουργείο Τουρισμού και το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Αναλυτικά:

1.468 μόνιμες θέσεις σε Δήμους μέσω ΑΣΕΠ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 1.468 μόνιμες προσλήψεις στους Δήμους και της περιφέρειας όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ είναι ανοικτή για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων έως και τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι και παρόλο τον μεγάλο όγκο που αναμένεται να υπάρξει, δεν υπάρχει προς το παρόν πλάνο για παράταση των αιτήσεων. 

Δείτε εδώ: Οδηγίες βήμα - βήμα για να συμπληρώσετε την αίτηση

Θέσεις και στο υπουργείο Τουρισμού και το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Παράλληλα, τρέχουν και οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Τουρισμού και το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Να σημειωθεί ότι η σχετική πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή για λίγες ημέρες ακόμα και συγκεκριμένα έως την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, ενώ δεν υπάρχει προοπτική παράτασης.

Να σημειωθεί ακόμα ότι οι παραπάνω θέσεις εργασίας κατανέμονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη και τις ειδικότητες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτό το Group στο Facebook θα βλέπετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ καθώς και όλα τα επιδόματα

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ειδήσεις τώραΑΣΕΠΚακοκαιρία Ελπίς