Οικονομία|28.01.2022 06:30
Φορολογικές δηλώσεις: Στόχος να ξεκινήσουν τον Μάρτιο
NewsroomΜε στόχο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να ξεκινήσει από το Μάρτιο η κυβέρνηση πατά γκάζι ώστε όλα να είναι έτοιμα.
Στόχος είναι φόρος εισοδήματος να ξεκινήσει να πληρώνεται από τον Ιούλιο, σε 8 δόσεις. Συνεπώς, η τελευταία δόση θα είναι τον Φεβρουάριο του 2023.
Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ζεσταίνουν τις μηχανές ώστε όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να είναι έτοιμες. Πρόθεση είναι όταν ανοίξει η πλατφόρμα να μπορούν όλοι να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους χωρίς καθυστερήσεις ή προβλήματα.
Στην πράξη αυτό σημαίνει πως και η πλατφόρμα θα είναι πλήρως λειτουργική, αλλά και οι επιχειρήσεις, οι τράπεζες και το δημόσιο θα έχουν ανεβάσει στην πλατφόρμα τα απαιτούμενα στοιχεία για εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»