Οικονομία|28.01.2022 06:30
Φορολογικές δηλώσεις: Στόχος να ξεκινήσουν τον Μάρτιο
NewsroomΜε στόχο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να ξεκινήσει από το Μάρτιο η κυβέρνηση πατά γκάζι ώστε όλα να είναι έτοιμα.
Στόχος είναι φόρος εισοδήματος να ξεκινήσει να πληρώνεται από τον Ιούλιο, σε 8 δόσεις. Συνεπώς, η τελευταία δόση θα είναι τον Φεβρουάριο του 2023.
Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ζεσταίνουν τις μηχανές ώστε όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να είναι έτοιμες. Πρόθεση είναι όταν ανοίξει η πλατφόρμα να μπορούν όλοι να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους χωρίς καθυστερήσεις ή προβλήματα.
Στην πράξη αυτό σημαίνει πως και η πλατφόρμα θα είναι πλήρως λειτουργική, αλλά και οι επιχειρήσεις, οι τράπεζες και το δημόσιο θα έχουν ανεβάσει στην πλατφόρμα τα απαιτούμενα στοιχεία για εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες και το στοίχημα της συσπείρωσης