Wall Street: Κλείσιμο με μεγάλη πτώση - Ευάλωτες στην ουκρανική κρίση οι διεθνείς αγορές
NewsroomΜε μεγάλη πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, όπου επικράτησε κλίμα ανησυχίας για τον αντίκτυπο του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας στην οικονομική δραστηριότητα και στον πληθωρισμό.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 797,42 μονάδων (–2,37%), στις 32.817,38 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 482,48 μονάδων (–3,62%), στις 12.830,96 μονάδες.
Ο ευρύς δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 127,78 μονάδων (–2.95%), στις 4.201,09 μονάδες. Στο κόκκινο έκλεισαν εξάλλου, για τους ίδιους λόγους, και τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: της Φραγκφούρτης (–1,98%), του Παρισιού (–1,31%), του Μιλάνου (–1,36%) και του Λονδίνου (–0,40%).
- Ακαδημία Πλάτωνος: Ενέδρα με παγιδευμένο σακίδιο εξετάζουν οι Αρχές - Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη
- «Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του