Wall Street: Κλείσιμο με μεγάλη πτώση - Ευάλωτες στην ουκρανική κρίση οι διεθνείς αγορές
NewsroomΜε μεγάλη πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, όπου επικράτησε κλίμα ανησυχίας για τον αντίκτυπο του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας στην οικονομική δραστηριότητα και στον πληθωρισμό.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 797,42 μονάδων (–2,37%), στις 32.817,38 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 482,48 μονάδων (–3,62%), στις 12.830,96 μονάδες.
Ο ευρύς δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 127,78 μονάδων (–2.95%), στις 4.201,09 μονάδες. Στο κόκκινο έκλεισαν εξάλλου, για τους ίδιους λόγους, και τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: της Φραγκφούρτης (–1,98%), του Παρισιού (–1,31%), του Μιλάνου (–1,36%) και του Λονδίνου (–0,40%).
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 4 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες