Οικονομία|08.04.2022 10:18

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ Απριλίου - Μαΐου 2022: Τυπικά προσόντα και μόρια

Newsroom

Ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις πάνω από 1600 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο στρατό με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων στις 26 Απριλίου αναμένεται η μεγάλη προκήρυξη που αφορά φορείς και οργανισμούς που υπάγονται στον τομέα της Παιδείας, καθώς και η μεγάλη προκήρυξη ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς για διορισμούς και προσλήψεις.

Παράλληλα τρέχει η προετοιμασία των υποψηφίων για τον μεγάλο διαγωνισμό της ΑΑΔΕ, ενώ αναμένονται και άλλες προκηρύξεις ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα. Ήδη έχει προαναγγελθεί η προκήρυξη προσλήψεων 4.000 νοσηλευτών.

Προσλήψεις αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται στο Υπουργείο Εσωτερικών ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται προσλήψεις σε δήμους και εφορείες αρχαιοτήτων. Νέες προσλήψεις έκτακτου προσωπικού πραγματοποιεί και η ΔΕΔΔΗΕ

Απαραίτητο τυπικό προσόν

Στην πλειοψηφία των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ ζητείται ως απαραίτητο τυπικό προσόν η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC που ο πιο εύκολος τρόπος και με το χαμηλότερο κόστος να την πάρετε είναι μέσω του φορέα GoLearn - Δείτε εδώ

Εκτόξευση μορίων για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ ζητούν Πιστοποίηση Αγγλικών οι οποία στις περισσότερες περιπτώσεις μοριοδοτεί με 90 μόρια - Στην περίπτωση των προσλήψεων του Στρατού μοριοδοτεί με 150 μόρια.

Ο πιο εύκολος τρόπος να την πάρετε είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn όπου μπορείτε να δώσετε τηλεξέταση όποτε εσείς θέλετε και να έχετε το αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ χαρτί στα χέρια σας εντός 2 με 3 ημερών.

Δείτε εδώ αναλυτικά

Διαβάστε ακόμα στο alfavita.gr:

ΑΣΕΠ: Αυτά τα σεμινάρια μοριοδοτούν εκπαιδευτικούς στους πίνακες

Πανελλαδικές 2022: Στις 3 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις-Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΑΣΕΠειδήσεις τώραπροκήρυξη