Οικονομία|19.05.2022 13:00

Voucher 200 ευρώ: Τι επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί και από που

Newsroom

Το Voucher των 200 ευρώ για την ψηφιακή μέριμνα έχει βάλει σε κινητοποίηση τους εκπαιδευτικούς καθώς έχει ήδη ξεκινήσει και η αποστολή ενημερωτικών SMS στο κινητό τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν το παρακάτω μήνυμα: “Ψηφιακή Μέριμνα: Έχει εκδοθεί Voucher με αριθμό ……….. μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την αγορά επιδοτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού μέχρι τη λήξη του προγράμματος”

Υπενθυμίζεται ότι οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για την αγορά εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων, από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους.

Πώς με μόνο 6 κινήσεις παίρνετε Δωρεάν Tablet

Οι δικαιούχοι που είναι εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές, μόνιμοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και έχουν υποβάλλει αίτηση μπορούν με μόνο 6 κινήσεις να λάβουν τον πιο καλό και στο πιο χαμηλό κόστος εξοπλισμό (Laptop, Desktop) ενώ μπορούν να λάβουν και ΔΩΡΕΑΝ tablet
Οι δικαιούχοι του προγράμματος αρχικά έχουν υποβάλει την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://beneficiary.digital-access.gov.gr/.

Μετά θα τους έχει έρθει SMS και θα έχουν λάβει το Voucher

Δείτε εδώ αναλυτικά πως με 6 κλικ παίρνετε δωρεάν tablet και laptop με ελάχιστο κόστος

Πηγή: alfavita.gr

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Voucher 200 ευρώ: Με 6 μόνο βήματα παίρνεις τα καλύτερα tablet και Laptop

Δεύτερη η ΔΑΠ στις Φοιτητικές εκλογές μετά από πολλά χρόνια – Πρώτη η ΠΚΣ

ειδήσεις τώραvoucher