Οικονομία|30.06.2022 10:30

ΑΣΕΠ (3Κ,4Κ,5Κ): Συνολικά 525 μόνιμες προσλήψεις - 78 θέσεις για ΑμεΑ

Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται συνολικά τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ (3Κ/2022, 4Κ/2022 και 5Κ/2022) που θα αφορούν 525 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο, οι οποίες «μοιράζονται» στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας, στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν με την κατάταξη σε σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων, η οποία θα κριθεί βάσει μίας σειράς ακαδημαϊκών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτο το proson.gr με αποκλειστικές πληροφορίες, ενημέρωσε τόσο για την έκδοση των εν λόγω προκηρύξεων όσο και για τις ημερομηνίες αιτήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις προκηρύξεις αυτές υπάρχουν συνολικά 78 διαθέσιμες θέσεις για ειδικές κατηγορίες, όπως ΑμεΑ και συγγενείς αυτών.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις και οι θέσεις:

Η προκήρυξη 3Κ/2022

Η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη 283 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Στην προκήρυξη αυτή υπάρχουν 28 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και 14 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Οι αιτήσεις για την 3Κ/2022 ξεκινούν στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Ιουλίου του 2022.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την προκήρυξη 3Κ/2022

Η προκήρυξη 4Κ/2022

Η προκήρυξη 4Κ/2022 αφορά την πλήρωση 120 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στην ΕΛΣΤΑΤ καθώς και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Στην 4Κ/2022, υπάρχουν 12 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και 6 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Οι αιτήσεις στην προκήρυξη 4Κ/2022, όπως αποκάλυψε πρώτο το proson, θα «τρέξουν» το διάστημα από τις 13 έως και τις 28 Ιουλίου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την προκήρυξη 4Κ/2022

Η προκήρυξη 5Κ/2022

Από μέρα σε μέρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του proson, και η δημοσίευση της προκήρυξης 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην 5Κ/2022 υπάρχουν 12 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και 6 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των αιτήσεων θα γίνουν γνωστές μόλις εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr, η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Ιουλίου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την προκήρυξη 5Κ/2022

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω προσλήψεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων, η οποία θα κριθεί βάσει μίας σειράς ακαδημαϊκών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.

Για τις προκηρύξεις αυτές απαραίτητο τυπικό προσόν αποτελεί η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC

Αποτελεί μάλιστα την πιο εύκολη και χαμηλού κόστους Πιστοποίηση Υπολογιστών στην Ελλάδα που οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι για προκηρύξεις ΑΣΕΠ μπορούν να την πάρουν ακόμα και μέσα σε 2 ημέρες. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παράλληλα και η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn ζητείται στις 2 προκηρύξεις και αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση). ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πώς θα φτιάξετε μητρώο στο ΑΣΕΠ και πώς θα κάνετε αίτηση

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Ποιο είναι το Απαραίτητο τυπικό προσόν για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Για τις προκηρύξεις που βγαίνουν το επόμενο διάστημα (δείτε παραπάνω) απαραίτητο τυπικό προσόν αποτελεί η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC και η Πιστοποίηση Αγγλικών

Η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC του GoLearn αποτελεί την πιο εύκολη και χαμηλού κόστους Πιστοποίηση Υπολογιστών στην Ελλάδα που οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι για προκηρύξεις ΑΣΕΠ μπορούν να την πάρουν ακόμα και μέσα σε 2 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αυτή είναι η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που μπορείτε να την πάρετε μέσα σε 2 ημέρες!

Η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

προσλήψειςειδήσεις τώραΑΣΕΠ