Οικονομία|07.07.2022 10:00

ΑΣΕΠ 7Κ/2021: Ξεκινούν οι ενστάσεις για τα ΚΕΠ

Newsroom

Εκδόθηκαν χτες από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2021 για 59 θέσεις τακτικού προσωπικού, από τον κλάδο, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού όλης της χώρας.

Οι υποψήφιοι που αποκλείστηκαν από τους προσωρινούς πίνακες μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου και έως τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, να υποβάλλουν ένσταση επί των προσωρινών πινάκων κατάταξης. 

Για την υποβολή ένστασης απαιτείται από το ΑΣΕΠ, παράβολο ύψους 20 ευρώ, αλλιώς η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψιν.  Οι υποψήφιο πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά συνολικά, την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού. Δείτε εδώ και τα προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις ΤΕ που εκδόθηκαν στις 3 Ιουνίου.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 7Κ/2021
Κατηγορία: Π.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: prosl.enstasi@asep.gr

Τα απαραίτητα προσόντα για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι προσλήψεις στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ γίνονται με σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων, η οποία κρίνεται βάσει μίας σειράς ακαδημαϊκών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.

Για τις περισσότερες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ λοιπόν απαραίτητο τυπικό προσόν αποτελεί τόσο η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC καθώς και η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Αποτελεί μάλιστα την πιο εύκολη και χαμηλού κόστους Πιστοποίηση Υπολογιστών στην Ελλάδα που οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι για προκηρύξεις ΑΣΕΠ μπορούν να την πάρουν ακόμα και μέσα σε 2 ημέρες. 

Παράλληλα και η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn που ζητείται  και αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο  σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση). 

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr: