Οικονομία|21.07.2022 13:03

ΑΣΕΠ 5Κ/2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το υπουργείο Πολιτισμού

Newsroom

Από σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 8:00 το πρωί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ, για 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ θα μείνει ανοικτή για αιτήσεις έως και την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι 122 θέσεις εργασίας κατανέμονται σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ υπάρχουν δύο ειδικότητες για τις οποίες γίνεται δεκτό, μεταξύ άλλων, οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κλάδο ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης και τις δύο ειδικότητες:

  • Ειδ. Πολιτιστικής Διαχείρισης
  • Ειδ. Πολιτιστικής Πληροφορικής Και Τεχνολογίας

Για τον λόγο αυτό η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων. Το proson.gr συνιστά στους ενδιαφερόμενους να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα δύο διαγωνισμοί το ΑΣΕΠ, όπου αυτή τη στιγμή δέχονται αιτήσεις για 403 συνολικά μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 3Κ/2022 και 4Κ/2022, όπου προβλέπουν 403 μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Πώς θα λάβετε άμεσα +90 μόρια

Όπως φαίνεται αναλυτικά στην προκήρυξη η μοριοδότηση για την γνώση της ξένης γλώσσας έχει ως εξής:

Άριστη γνώση ξένης γλώσσας - 90 μόρια
Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας - 60 μόρια
Καλή γνώση ξένης γλώσσας - 40 μόρια
Η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

υπουργείο Πολιτισμού και ΑθλητισμούΑΣΕΠ