Οικονομία|26.07.2022 13:37

ΑΣΕΠ 3Κ/2021: Κλείνουν σήμερα οι αιτήσεις για τις 283 μόνιμες προσλήψεις στην Παιδεία

Newsroom

Τέλος χρόνου σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου για τις αιτήσεις των 283 προσλήψεων στην Παιδεία, συγκεκριμένα η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ θα κλείσει στις 14:00 το μεσημέρι για τις αιτήσεις των υποψηφίων για την προκήρυξη 3Κ/2022 που αφορά 283 μόνιμες προσλήψεις στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Ειδικότερα η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά την πρόσληψη 283 μόνιμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Δείτε ακόμη: Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 520 προσλήψεις σχολικών καθαριστών

Τα Απαραίτητα τυπικά προσόντα

Τα δύο απαραίτητα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχουν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι είναι τα Αγγλικά και Πιστοποίηση υπολογιστών ELIC που παρέχει το GoLearn.

Είναι οι μόνες πολύ εύκολες πιστοποιήσεις στην Ελλάδα που προλαβαίνετε να πάρετε μέσα ακόμα και σε αυτή την εβδομάδα!

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να έχουν οι ενδιαφερόμενοι/ες έως τις 26 Ιουλίου αυτά τα προσόντα είναι να τα πάρουν από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn. Ο λόγος είναι γιατί παρέχει την πιο εύκολη ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που μπορείτε να την δώσετε ακόμα και μέσα σε μία ημέρα! Σε 2 ημέρες έρχεται το χαρτί στα χέρια σας. Τηλεξετάσεις γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα!

Αποτελεί τη μόνη σας επιλογή ώστε να προλάβετε το ορόσημο της 26ης Ιουλίου. Παράλληλα την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC μπορείτε να την δώσετε μέσα σε 2 ημέρες και να έχετε και αυτό το τυπικό κριτήριο.

Πάρτε τα 90 μόρια με μόνο 111 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

Παράλληλα η Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn παρέχει 90 μόρια στον πίνακα κατάταξης της προκήρυξης! Μπορείτε να τα κατοχυρώσετε πολύ εύκολα με 111 ευρώ δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ READING - L ISTENING (Δεν έχει ούτε προφορικά, ούτε έκθεση).

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Πώς θα κάνετε την αίτηση στην Προκήρυξη - Πώς θα φτιάξετε το Μητρώο ΑΣΕΠ

Το Proson.gr αναλαμβάνει να σας κάνει την αίτηση για την προκήρυξη και να σας καταθέσει το φάκελο έγκυρα και έγκαιρα χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου

Παράλληλα σας αναλαμβάνει να σας φτιάξει εφόσον κάνετε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το μητρώο ΑΣΕΠ ή να σας το επικαιροποιήσει.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON.GR.

Οι 283 θέσεις εργασίας στην Παιδεία

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την προκήρυξη 3Κ/2022

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

Παιδείαπροσλήψειςειδήσεις τώρα