ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
NewsroomΣτο τέλος Φεβρουαρίου επαναλειτουργούν οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού 2019 με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.
Οι δικαιούχοι που θα δουν πρώτοι τα ποσά στους λογαριασμούς τους είναι αυτοί που είχαν κάνει αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά τα ποσά ανά κατηγορία
- Επίδομα παιδιού – δεύτερη κατηγορία
είκοσι οκτώ (28) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον είκοσι οκτώ (28) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον πενήντα έξι (56) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.
- Επίδομα παιδιού – τρίτη κατηγορία
σαράντα δύο (42) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον σαράντα δύο (42) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον ογδόντα τέσσερα (84) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.
- Επίδομα παιδιού – πρώτη κατηγορία
πληρωμή εβδομήντα (70) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον εβδομήντα (70) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον εκατό σαράντα (140) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.
- Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
- Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
- Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις