Οικονομία|30.11.2022 13:30

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Όλη η αλήθεια για τα βιβλία και πόσα είναι

Newsroom

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την έναρξη των αιτήσεων  για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά 5124 διορισμούς  στο δημόσιο. Αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν μόνο από τον Διαγωνισμό ενώ αφορούν το 2023!

Για το 2024 θα ανακοινωθούν έξτρα νέες χιλιάδες θέσεις που θα αφορούν πάλι όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ  Με βάση τα μηνύματα που λαμβάνουμε θα λέγαμε πως για πολύ κόσμο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο τι ισχύει με αυτό το διαγωνισμό και για ποιες θέσεις αναφέρεται!

Τι ισχύει για τα βιβλία για της ύλης – Όλη η αλήθεια

Μία σχετικά μικρή μερίδα ενδιαφερομένων για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αναζητά από τότε που ορίστηκε η ύλη μέσω της προκήρυξης ποια είναι τα βιβλία τα οποία πρέπει να διαβάσει για να πετύχει στις εξετάσεις ώστε να διεκδικήσει μία από τις 5124 Μόνιμες θέσεις που ανακοινώθηκαν σε πίνακα κατανομής από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Που θα βρείτε όμως τα βιβλία για την ύλη, πόσο κοστιζουν και πόσα είναι αυτά

Αρχικά δεν θεωρούμε εφικτό να προσδιοριστούν ποια βιβλία μπορεί να καλύπτουν τις 17 ενότητες που αναφέρει η προκήρυξη (δείτε τις εδώ)

Αλλά ας κάνουμε όμως μια προσπάθεια

Κατά προσέγγιση η ύλη εμπεριέχεται ανάμεσα και σε άσχετο περιεχόμενο για αυτο τον διαγωνισμό σε 20 πανεπιστημιακά βιβλία.

Αν το μεσοσταθμικό κόστος ανά βιβλίο είναι στα 80 ευρώ τότε μιλάμε για αγορά 1600 ευρώ σε βιβλία ποσό που στις ημέρες μας ειναι αδύνατον να το δώσει κάποιος ακόμα και αν με αυτό θα κατοχυρώσει το δικαίωμα διορισμού για τα επόμενα χρόνια!

Πώς αντί για 1600 ευρώ μπορείτε με μόνο 400 ευρώ να προετοιμαστείτε πλήρως, εξ αποστάσεως και ασύγχρονα και με τεστ προσομοίωσης

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που είναι ο μεγαλύτερος φορέας προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για τον ΑΣΕΠ και τους διορισμούς στην Ελλάδα σε συνεργασία ΜΟΝΟ με δημόσια Πανεπιστήμια, κορυφαιους ακαδημαϊκους και παγκόσμιους φορείς Πιστοποίησης προσφέρει εξ αποστάσεως και ασύγχρονα προετοιμασία που καλύπτει όλη την παραπάνω ύλη για να πετύχετε στον Διαγωνισμό

Η μόνη προετοιμασία στην Ελλάδα υπό εποπτεία του ομ.καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου η οποία έχει σταχυολογήσει για εσάς όλη την βιβλιογραφία που περικλύει την ύλη και σας την προσφέρει σε ένα πολυμεσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βιντεομαθήματα, εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις και κυρίως πολλά ΤΕΣΤ Προσομοίωσης για εξάσκηση!

Ασύγχρονη γιατί μπορείτε εσείς να διαβάζετε όποτε θέλετε και εξ αποστάσεως γιατί την πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας κατάρτισης του Moodle!

Οι καθηγητές μας βρίσκονται δίπλα σας για να σας απαντούν στα ερωτήματά σας μέσω της πλατφόρμας

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ 400 ΕΥΡΩ (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 11:59 ΤΟ ΒΡΑΔΥ)

Διαβάστε επίσης στο alfavita:

Πόσες χιλιάδες θέσεις διεκδικούν οι εκπαιδευτικοί (Δείτε εδώ)

Όλη η κατανομή για τις 5124 θέσεις μέσω του Διαγωνισμού

?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διαγωνισμόςειδήσεις τώραβιβλίαΑΣΕΠ