Οικονομία|19.01.2023 18:30
ΔΥΠΑ: Τέλος χρόνου για τις επιταγές επανένταξης που επιδοτούν 80% μισθό και εισφορές
NewsroomΤην Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 23:59, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων επιχειρήσεων για την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων μέσω του «Προγράμματος μετατροπής της επιδότησης ανεργίας σε επιχορήγηση εργασίας μέσω της επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας».
Το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12 μήνες εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που προσλαμβάνουν επιδοτούμενους ανέργους με «επιταγές επανένταξης» σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, με επιδότηση 80% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Δύσκολος χειμώνας: Ντόμινο αυξήσεων στην ενέργεια φέρνει μέτρα... με τον μήνα - Τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης
- Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους 3 νεκρούς
- «Ήταν κατουρημένα και κλαμένα»: Ξέχασαν παιδάκια σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες
- Αντίδραση τουρκικού ΥΠΑΜ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μιλά ξανά για αποστρατιωτικοποίηση