Οικονομία|09.02.2023 11:33

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πώς πάνω από 12.000 υποψήφιοι «κλειδώνουν» διορισμό

Newsroom
Στις 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός όπου 108.000 υποψήφιοι (θα πάνε σαφώς λιγότεροι να δώσουν από τον αρχικό αριθμό αιτούντων) θα διαγωνιστούν για τις χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο!

Χιλιάδες υποψήφιοι έχουν λάβει το πακέτο εξ αποστάσεως προετοιμασίας που εμπεριέχει όλη την ύλη και είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης του goLearn, του κορυφαίου φορέα προετοιμασίας στην Ελλάδα.

Μόλις μέσα σε 10 ημέρες έλαβαν πάνω από 10000 υποψήφιοι την ταχύρρυθμη μηνιαία online προετοιμασία και μαζί με όλη την ΥΛΗ με την τεράστια προσφορά των 200 ευρώ μόνο.

Μέσα σε 20 ημέρες θα μπορούν να προετοιμαστούν καταλλήλως για να γράψουν πάνω τη βάση και να "κλειδώσουν" το διορισμο

ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ: 1200 ερωτήσεις - απαντήσεις multiple choice και για τις 17 ενότητες

Με βάση τα πρότυπα και τις οδηγίες που έχει δώσει ο ΑΣΕΠ και όπως περιγράφονται στην προκήρυξη οι 17 ενότητες, παρέχει στο πλαίσιο του ταχύρρυθμου προγράμματος πέρα από την ύλη και τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και 1200 ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους για πλήρη εξάσκηση.

Γιατί είναι σημαντικές οι multiple choice ερωτήσεις;

Οι ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων σε μορφή online test όπως παρέχεται από το ταχύρρυθμο πρόγραμμα είναι απολύτως σημαντικές γιατί οι υποψήφιοι θα εξασκηθούν στο περιβάλλον και στη μορφή της πραγματικής εξέτασης που θα γίνει στις 4 Μαρτίου

Πολύ προσοχή στο μαθηματικό συλλογισμό

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn που κάθε χρόνο προετοιμάζει και μοριοοτεί 40.000 ενήλικες  για πίνακες δημοσίου, προκηρύξεις και διαγωνισμούς γνωρίζει ποια σημεία θα πρέπει να δώσει βάρος ο υποψήφιος.

Ο μαθηματικός συλλογισμός είναι μία ενότητα όπου θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία! Γι' αυτό το λόγο μεσα στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα παρέχουμε ΕΙΔΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ ώστε οι υποψήφιοι να μπορούν σε ένα μόλις μήνα να προετοιμαστούν

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΠΡΕΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ* ΜΟΝΟ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Αποτελεί τη νο1 προετοιμασία στην Ελλάδα με χιλιάδες επιμορφούμενους καθώς και τη μόνη που τελεί υπό την εποπτεία ομ.καθηγητή δημόσιου ΑΕΙ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΑΣΕΠδιαγωνισμός