Χρέη σε ΕΦΚΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 120 και 72 δόσεις – Βήμα προς βήμα η διαδικασία
NewsroomΕνεργοποιείται, αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 η αναβίωση των παλαιών ευνοϊκών ρυθμίσεων των 120 δόσεων καθώς και των 72 δόσεων της περιόδου covid. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, από την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου ενεργοποιείται και η ηλεκτρονική υπηρεσία για την νέα ρύθμιση των 72 δόσεων για οφειλές που δημιουργήθηκαν την περίοδο από τον Σεπτέμβριο 2021 έως και τον Δεκέμβριο 2022.
Για την αναβίωση των 120 και 72 δόσεων δεν θα απαιτηθεί τελικά η επίσκεψη σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ ή του ΚΕΑΟ, καθώς αποφασίστηκε τελικά το αίτημα να υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας για τα ραντεβού. Ο οφειλέτης δεν θα χρειαστεί να κλείσει στην πραγματικότητα ραντεβού, απλώς η διαδικασία υποβολής αιτήματος πραγματοποιείται μέσω της ίδιας εφαρμογής που χρησιμοποιείται για το κλείσιμο ηλεκτρονικού ραντεβού.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
- Πυροβολισμοί στην ΑΣΟΕΕ: Τα τρία σημαντικά επιχειρησιακά λάθη των αστυνομικών που πρέπει να απαντηθούν
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου
- Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: «Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε προσθήκη στη διάταξη»
- «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή»: Στο πρόγραμμα 105.000 επιπλέον νοικοκυριά
- ΔΝΤ: Αλλάζει η παγκόσμια οικονομία - Με βάση τη γεωπολιτική ασφάλεια πλέον οι επενδύσεις
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;