Οικονομία|22.06.2023 11:43

Voucher 400 ευρώ σε 150.000 εργαζόμενους: Βγήκε το Μητρώο - Πάρτε τα άμεσα

Newsroom

Βγήκε το Μητρώο για όσους έχουν κάνει αίτηση για το επίδομα των 400 ευρώ έως 30 Μαϊου και άμεσα μπορούν να ξεκινήσουν την κατάρτιση των 80 ωρών. Συγκεκριμένα όσοι μένουν στην Αττική μπορούν να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ στο voucher.gov.gr τον εκπαιδευτικό οργανισμό golearn και να ξεκινήσουν άμεσα.

Μέσα σε λίγες ημέρες θα έχουν τελειώσει την κατάρτισή τους (το συντριπτικό κομμάτι είναι εξ αποστάσεως) για να πάρουν τα χρήματα

Η κατάρτιση 150.000 εργαζομένων στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"  χρηματοδοτείται από το ταμειο ανάκαμψης. Υλοποιείται από τη ΔΥΠΑ μέσω του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» που έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο εργασίας  με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Πάρτε άμεσα τα 400 ευρώ - Επιλέξτε στην Αττική το goLear (Οδηγίες για να να ξεκινήσεσετε)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Δ.ΥΠ.Α. όλα τα τμήματα για το Voucher Εργαζομένων πρέπει να ξεκινήσουν το αργότερο έως και τις 30 Ιουνίου 2023. Επιλέξτε τώρα πάροχο και πρόγραμμα κατάρτισης goLearn και διασφαλίστε το εκπαιδευτικό σας επίδομα (έως 400€).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ GOLEARN ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ VOUCHER.GOV.GR

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:

  • Στέλεχος e-Commerce & Hospitality Sales & Marketing (Το κορυφαίο σε επιλογές στην Ελλάδα)
  • Digital Marketing
  • Γραμματεία Διοίκησης
  • Επιχειρηματικές Δεξιότητες για Εκμετάλλευση των Πράσινων Ευκαιριών
  • Στέλεχος Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics)