Οικονομία|26.08.2023 10:14
Μπισκότα Παπαδοπούλου: H μειωμένη κερδοφορία και οι προβλέψεις για ισχυρές επιδόσεις
NewsroomΜε ανάπτυξη που άγγιξε το 17% για την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. (Μπισκότα Παπαδοπούλου) το 2022, μία χρονιά ορόσημο για την εταιρεία καθώς συμπλήρωσε έναν αιώνα λειτουργίας στη χώρα μας.
Η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τους όγκους πωλήσεων και στις τέσσερις βασικές κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιείται (μπισκότο, ψωμί, αρτοσκευάσματα και δημητριακά), επιτυγχάνοντας μια συνολική αύξηση όγκου πωλήσεων κατά 4,8%.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου