Οικονομία|16.10.2023 09:27

Έως 3780€ μισθό σε Εκπαιδευτές Ενηλίκων με το νέο Voucher Οκτωβρίου

Newsroom

Σας έχουμε ξανά γράψει από πέρυσι πως οι εκπαιδευτές ενηλίκων που θα χρειαστούν για τα επόμενα χρόνια θα είναι χιλιάδες για όλα τα αντικείμενα. Η χρονιά στην καταρτιση ξεκινάει δυναμικά και φέτος καθώς ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κατάρτισης 30.000 ανέργων. Έρχονται επίσης τσουνάμι προγραμμάτων από ΔΥΠΑ, Περιφέρειες, Υπουργεία, Ενωσης τα οποία όλα στηρίζονται κατά πλειοψηφία από το ταμείο ανάκαμψης.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» των 30.000 ανέργων ξεκινούν στις 18 Οκτωβρίου.

Απολαβές έως 3780 ευρώ μέσα σε λιγότερο από 40 ημέρες για τους εκπαιδευτές ενηλικων

Οι αμοιβές των εκπαιδευτών ενηλίκων ορίζονται από σχετικό ΦΕΚ του 2013. Μπορούν οι εκπαιδευτές να πληρωθούν έως και 27 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως για 140 κατάρτιση (μισή δια ζώσης - μισή εξ αποστάσεως) ο εκπαιδευτής ενηλίκων μπορεί να λάβει 3780 ευρώ. Αυτή μπορεί να είναι η αμοιβή του για ένα τμήμα καταρτιζόμενων.

SOS σε όλη την Ελλάδα - Χιλιάδες οι προσλήψεις εκπαιδευτών που πρέπει να γίνουν

Το παραπάνω πρόγραμμα μαζί με άλλα που έρχονται άμεσα (Π.Χ. η κατάρτιση των 100.000 νέων που ανακοίνωση Μητσοτάκης - Πιερρακάκης) γιγαντώνουν την ανάγκη για χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων.

Όλα τα Πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ μπορούν να γίνουν Εκπαιδευτές Ενηλίκων - Πώς Πιστοποιήστε όμως και παίρνετε επάρκεια

Για να μπορέσει ο υποψήφιος να γίνει εκπαιδευτής ενηλίκων χρειάζεται να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις επάρκειας – πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ!

Για να μπορέσει όμως να έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εξετάσεις θα πρέπει να ολοκληρώσει σύμφωνα με το νόμο το σεμινάριο στην Εκπαίδευση Ενηλίκων!

GoLearn: Προλάβετε τις εξετάσεις που θα γίνουν αρχές του 2024 - Ξεκινήστε 30 Οκτωβρίου εκτάκτως

Σύμφωνα και με πρόσφατες δηλώσεις της ηγεσίας του ΕΟΠΠΕΠ οι εξετάσεις Πιστοποίησης προσανατολίζονται για να γίνουν στις αρχές του 2024.

Για να προλάβετε τις εξετάσεις θα πρέπει άμεσα να ενταχθείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών Ενηλίκων που προωθεί η goLearn και ξεκινάει 30 Οκτωβρίου

Εργαστείτε με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή και μισθοδοσία ή με σύμβαση έργου!

Οι εκπαιδευτές μπορούν να εργάζονται με καθεστώς κανονικής μισθοδοσίας ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου.

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα δελτία παροχής υπηρεσιών ή οι συμβάσεις έργου

Ως εκπαιδευτές ενηλίκων σε προγράμματα μπορούν να εργαστούν και οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα αρκεί να πάρουν άδεια από το ΠΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΠΕ στο οποίο ανήκουν!

Οι μισθοί ορίζονται από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ που θα βρείτε παρακάτω - Είναι υποχρέωση των ΚΕΔΙΒΙΜ να πληρώνουν με βάση το παρακάτω

Εδω μπορείτε να δείτε και όλο το ΦΕΚ

voucherεκπαιδευτέςειδήσεις τώραάνεργοι