Οικονομία|09.11.2023 11:12

Αττική: 40 + 1 θέσεις εργασίας και χωρίς πτυχίο σε πέντε Δήμους

Newsroom

ο Proson.gr σας παρουσιάζει 40 + 1 θέσεις εργασίας σε πέντε μεγάλους δήμους της Αττικής. Ειδικότερα, οι προσλήψεις πρόκειται να γίνουν στο δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας,  Παιονίας, Καλλιθέας, Φιλοθέης - Ψυχικού και Αχαρνών.

Στις εν λόγω προκηρύξεις μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι όλων των βαθμών εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής), που σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν μέρος και οι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου και γυμνασίου.

Στις θέσεις εργασίας συμπεριλαμβάνονται ειδικότητες παιδαγωγών, επιμελητών κοινωνικής πρόνοιας, βοηθών βρεφονηπιοκόμων, μαγείρων, καθηγητών χορού, απόφοιτων καλών τεχνών, πληροφορικής και διοικητικού - λογιστικού, τεχνικού προσωπικού, νοσηλευτών, φυλάκων προσωπικού καθαριότητας και εργατών.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά Δήμο:

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι ζητούμενες ειδικότητες και θέσεις, ορίζονται ως εξής:

  • ΤΕ Νοσηλευτικής - 3 θέσεις
  • ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού - 2 θέσεις
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων - 3 θέσεις
  • ΥΕ Φυλάκων - 2 θέσεις

Δείτε πού θα υποβάλλετε αίτηση στο Proson.gr...

Δήμος Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών.

Ο προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν την κάλυψη 10 θέσεων ως εξής:

  • ΔΕ Τεχνικού / ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών - 1 θέση
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων - 9 θέσεις

Δείτε πού θα υποβάλλετε αίτηση στο Proson.gr...

Δήμος Καλλιθέας

Προκήρυξη 1:

Η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλλιθέας, προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στις υπηρεσίες του Δήμου.

Όσοι επιλεγούν θα συνάψουν με τον Δήμο Καλλιθέας σύμβαση ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), οκτάμηνης διάρκειας.

Η ειδικότητα που ζητείται στην εν λόγο προκήρυξη αφορά χορευτές, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ Χορού).

Δείτε πού θα υποβάλλετε αίτηση στο Proson.gr...

Προκήρυξη 2:

Το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης "Γιάννης Γάλλος"» του Δήμου Καλλιθέας, προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 11 ατόμων, για τη στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα γίνουν για την στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σταθμών που είναι ενταγμένοι στη δράση, «προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας - 1 θέση 
  • ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας - 2 θέσεις
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - 2 θέσεις
  • ΔΕ Μαγείρων - 2 θέσεις
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων - 3 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων - 1 θέση

Δείτε πού θα υποβάλλετε αίτηση στο Proson.gr...

Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φιλοθέης - Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε ατόμων, με σκοπό την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της επιχείρησης, που θα αμείβεται αποκλειστικά από έσοδα προερχόμενα από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Οι ειδικότητες για την παρούσα προκήρυξη είναι οι παρακάτω: 

  • ΔΕ Καθηγητές χορού - 1 θέση 
  • ΠΕ Καλών τεχνών - 3 θέσεις
  • ΤΕ Πληροφορικής - 1 θέση 

Δείτε πού θα υποβάλλετε αίτηση στο Proson.gr...

Δήμος Αχαρνών 

Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2023-2024, στο Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Θα προσληφθούν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα υπογράψουν σύμβαση έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης (ημιαπασχόληση / απογευματινή βάρδια).

Οι ειδικότητες για την εν λόγω προκήρυξη έχουν ως εξής:

ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών - 1 θέση
ΔΕ Επιμελητών Κοινωνικής Πρόνοιας - 1 θέση

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency - Lower στην Ελλάδα με 97% επιτυχίας | Proson

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

Δήμοιειδήσεις τώραθέσεις εργασίαςπρόσληψη