Οικονομία|28.11.2023 16:00

Πρώην στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης δεν μας σεβάστηκε - Μας ακύρωσε συνάντηση και είπε να πιούμε ποτό»

Newsroom

«Ο λόγος είναι καθαρά πολιτικός. Ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση αυτή τη στιγμή. Ο κ. Κασσελλάκης παρέλαβε ένα κόμμα 17.000 μελών και μέσα σε δυο μήνες έχει καταφέρει να χάσει το 44% του κόμματος. Η ηγεσία αδυνατεί να ασκήσει αντιπολίτευση ενώ αναλώνεται σε ένα παιχνίδι εσωτερικών εχθρών» ανέφερε ο Ευθύμιος Λαμπαδάς, πρώην μέλος της ΚΕ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους ένα μεγάλο μέρος της οργάνωσης αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι μετά και τις αποχωρήσεις των 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα, έχουν παραιτηθεί 37 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στα οποία και 12 μέλη της Γραμματείας ανάμεσα και ο Γραμματέας ενώ υπάρχει ένα κύμα μαζικών αποχωρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν εκτός εαυτού στην Κ.Ε και δεν θύμισε πρόεδρος κόμματος, φρόντισε να επιβεβαιώσει όλους τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν και χαρακτήρισε 5η φάλαγγα συντρόφους και συντρόφισσες του και θεωρώ ότι είναι μέγιστο πολιτικό ατόπημα και  κάλεσε σε λαϊκά δικαστήρια πράγματα αντιδημοκρατικά και αντικατασταστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

«Δεν μας σεβάστηκε»

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την επικοινωνία που είχαν με τον Στέφανο Κασσελάκη τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Λαμπάδας, «Εμείς τον καλέσαμε σαν γραμματεία νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε και μετά μας ακύρωσε για κάποιους προσωπικούς λόγους, μια ώρα πριν τη συνάντηση και μας είπε να πάμε για ποτό το βράδυ. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη γραμματεία της Nεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ».

ειδήσεις τώραΝεολαία ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ