Οικονομία|17.03.2024 15:19
Ακίνητα: Μόνο σε 12 από τους 169 Δήμους μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες
NewsroomMόνο σε 12 από τους 169 δήμους όλης της χώρας, οι οποίοι υπέβαλαν ενστάσεις ζητώντας επαναπροσδιορισμό των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, θα προχωρήσει η διαδικασία επανεξέτασης.
Πρόκειται για τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Πειραιά, Ιθάκης, Καρπάθου, Λουτρακίου, Σύμης, Πύργου, Ρόδου και Λέρου. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν υπέβαλαν αιτιολογημένα το αίτημα τους, όπως ήταν υποχρεωμένοι, οι ενστάσεις απορρίφθηκαν οριστικά.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Ακτινογραφία της εκεχειρίας: Οι 10 όροι του Ιράν, το... «παράθυρο» για πυρηνικά και το δίλημμα των ΗΠΑ
- Poll ethnos.gr: Συμφωνείτε με την απόφαση Μητσοτάκη για απαγόρευση χρήσης των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών;
- Τραγωδία στη Λάρισα: Δύο αδερφές βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα
- Artemis II: Η σκληρή καθημερινότητα σε 3x5 και η χαλασμένη τουαλέτα! Τελικά, πληρώνονται αρκετά;