Οικονομία|09.04.2019 11:52
Κατάσχεση 2,8 τόνων ακατάλληλων φρούτων στην περιοχή του Ρέντη
NewsroomΦρούτα χωρίς ταυτότητα, συνολικού βάρους 2.829 κιλών, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν σε όλα τα σημεία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας τροφίμων.
Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 72 πλαστικές κλούβες με αχλάδια βάρους 1.440 κιλών, 36 πλαστικές κλούβες με μήλα βάρους 720 κιλών και 128 ξυλοκιβώτια με φράουλες βάρους 669 κιλών, επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρονικό της δολοφονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η διαδρομή του δράστη, η συνάντηση με τη 43χρονη και ο τόπος του εγκλήματος
- Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
- Στο βωμό των γεωτρήσεων: Πώς ο Τραμπ ανοίγει «παράθυρο» για θανάτωση των πολικών αρκούδων στην Αλάσκα
- Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους