Οικονομία|30.06.2024 14:19
Η ακρίβεια… σαρώνει την Τουρκία: Το αντηλιακό καίει τις τσέπες των καταναλωτών
Μαρία ΖαχαράκηΗ εξωφρενική άνοδος των τιμών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμα και τα αντηλιακά γίνονται πολυτέλεια στην Τουρκία.
Ο Τούρκος οικονομολόγος Ege Cansen, σχολιάζοντας την πτώση στη βιομηχανία και τις μειώσεις στις πωλήσεις αυτοκινήτων και κατοικιών, χρησιμοποίησε το παράδειγμα ενός αντηλιακού για να υπογραμμίσει τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στον καταναλωτή. «Ψάξαμε για αντηλιακό με τη γυναίκα μου, αλλά δεν μπορέσαμε να το αγοράσουμε. Κοστίζει 900 λίρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσε το ένα από τα δύο ελικόπτερα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
- Αγωνία για το πλήρωμα του ενός ελικοπτέρου μετά τη σύγκρουση στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
- Η «Ελπίδα» δοκιμάζεται πριν την κάλπη: Οι αποχωρήσεις, η εσωτερική κρίση και η δημοσκοπική κάμψη απειλούν το εγχείρημα Καρυστιανού
- Πώς μια κοινότητα «χάκαρε» το σύστημα και όλα τα τουριστικά έσοδα καταλήγουν στους πολίτες