Οικονομία
|
15.11.2024 10:56
ΑΣΕΠ 7Κ: Χιλιάδες διορισμοί με απολυτήριο γυμνασίου - Πότε δεν θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα
NewsroomΣε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις στην προκήρυξη 7Κ/2024 του ΑΣΕΠ για τον διορισμό 1.113 νέων δημοσίων υπαλλήλων με απολυτήριο Γυμνασίου και Δημοτικού.
Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 7Κ/2024 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.113 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του δημοσίου.
Διαβάστε περισσότερα στο proson.gr
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
- Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
- Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη - Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές
- Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)