Οικονομία|15.12.2024 10:20
Πόθεν Έσχες: Προς παράταση - «Υπάρχουν προβλήματα»
NewsroomΠρος παράταση οι δηλώσεις του Πόθεν Έσχες, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, θα δοθεί παράταση για το Πόθεν Έσχες, διότι έχουν διαπιστωθεί προβλήματα. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το διάστημα της παράτασης.
«Το σύστημα έχει ανοίξει από τον Νοέμβριο»
Οι σύζυγοι θα υποβάλουν για πρώτη φορά ξεχωριστή δήλωση. Εάν έχουν ένα αμοιβαίο κεφάλαιο ή κάτι άλλο πρέπει να απευθυνθούν στην τράπεζα.
Ο φοροτεχνικός Μαρίνος Αμπελιώτης προσέθεσε: «Θα δοθεί παράταση γιατί έχει ανοίξει το σύστημα από τον Νοέμβριο υποτίθεται, και μπορούσες να υποβάλεις στην πλατφόρμα μέχρι πριν 10 μέρες».
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα