Κυριακή (5/5) με ανοικτά καταστήματα και ενδιάμεσες εκπτώσεις
NewsroomΑνοικτά θα είναι τα καταστήματα αυτήν την Κυριακή με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις να βρίσκονται σε ισχύ βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη και οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου.
Τα καταστήματα αυτή τη Κυριακή θα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Στις ενδιάμεσες εκπτώσεις επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ' όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
Επισημαίνεται ότι έχει προαναγγελθεί η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων.
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών