Οικονομία|06.05.2019 14:48

Live chat στο ethnos.gr για τις 120 δόσεις εκτάκτως την Τρίτη (07/05) στις 11:00

Newsroom

Απαντήσεις στο «καυτό» ζήτημα της ρύθμισης των 120 δόσεων θα δώσει την Τρίτη (07/05) στις 11π.μ., μέσα από το ethnos.gr και την ενότητα «ΕΘΝΟΣ Οδηγός», ο Στάθης Λιακόπουλος της BSS. Για περισσότερο από μία ώρα ο κ. Λιακόπουλος θα απαντά ζωντανά στους επισκέπτες του site, οι οποίοι θα υποβάλλουν Live ερωτήσεις μέσα από την ειδική φόρμα του Live chat.

Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο περιέχει τρεις ρυθµίσεις, για χρέη στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταµεία και στους δήµους, δίνοντας διέξοδο σε τουλάχιστον 5 εκατοµµύρια φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που θα µπορούν πλέον να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις, µε «κούρεµα» προσαυξήσεων και προστίµωνακόµη και της βασικής οφειλής.

O CEO της εταιρείας BSS Στάθης Λιακόπουλος, είναι ειδικός σε θέματα κόκκινων δανείων, αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων.

Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς. Μετά τις εκλογές του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) την 1η Ιουλίου 2013, ο κος Λιακόπουλος επανεξελέγη ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κόκκινα δάνεια επισκεφθείτε την σελίδα https://www.bssplus.gr/

εφορίαρύθμιση120 δόσεις