«Άδειασμα» της Κομισιόν στον Ρέγκλινγκ για τις παροχές του Αλέξη Τσίπρα
Newsroom«Οι δηλώσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ περί ανησυχίας για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2019 στην Ελλάδα, λόγω των παροχών της κυβέρνησης, έγιναν με δική του ευθύνη, χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε συνεννόηση με τα άλλα θεσμικά όργανα που απαρτίζουν τους θεσμούς».
Αυτό υπογράμμισαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες ευρωπαϊκές πηγές, σημειώνοντας ότι ο επικεφαλής του ΕSM μάλλον βιάστηκε να τοποθετηθεί, δεδομένου ότι οι θεσμοί δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την αξιολόγηση, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα των δημοσιονομικών επιπτώσεων των μέτρων.
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, στο Eurogroup της Πέμπτης εξέφρασε την ανησυχία του για τους δημοσιονομικούς στόχους της Ελλάδας, αναφέροντας ότι «η προκαταρκτική έκθεσή μας δείχνει ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος μπορεί να μην επιτευχθεί φέτος και του χρόνου πολύ περισσότερο».
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία