Οικονομία|21.06.2019 11:23

Live chat στο ethnos.gr για τις 120 δόσεις την Παρασκευή 21/6 στις 3μ.μ.

Newsroom

Aπαντήσεις στις απορίες σας γύρο από το «καυτό» ζήτημα της ρύθμισης των 120 δόσεων θα δώσει την Παρασκευή (21/6) στις 3 μ.μ., μέσα από το ethnos.gr και την ενότητα «ΕΘΝΟΣ Οδηγός», ο δικηγόρος Διονύσης Ρίζος.

Για περισσότερο από μία ώρα ο κ. Ρίζος θα απαντά ζωντανά στους επισκέπτες του site, οι οποίοι θα υποβάλλουν Live τις ερωτήσεις τους μέσα από την ειδική φόρμα του Live chat. Πατήστε εδώ για να υποβάλετε την ερώτησή σας.

Το πολυνομοσχέδιο περιέχει τρεις ρυθµίσεις, για χρέη στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταµεία και στους δήµους, δίνοντας διέξοδο σε τουλάχιστον 5 εκατοµµύρια φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που θα µπορούν πλέον να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις, µε «κούρεµα» προσαυξήσεων και προστίµωνακόµη και της βασικής οφειλής

Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στα social media (@rizoslaw)

120 δόσειςlive chatΔιονύσης Ρίζος