Οικονομία|27.06.2019 22:27

Live Chat για συντάξεις και αναδρομικά με την ειδικό του ethnos.gr στις 28/6

Newsroom

Αναρωτιέστε πότε μπορείτε να βγείτε σε σύνταξη; Δεν έχετε καταφέρει να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο που θα διεκδικήσετε τα αναδρομικά; Έχετε απορίες σχετικά με τη σύνταξή σας; Tην Παρασκευή (12/4) στις 14:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στις συντάξεις . Λίγο πριν από τις 14:00, στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση από την κ. Ασπασία Παπαθανασοπούλου.

Η κ. Παπαθανασοπούλου ασχολείται επαγγελματικα  από το 1998, οπότε και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών μέχρι σήμερα συνεχώς, αποκλειστικά με υποθέσεις Δικαίου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς και με υποθέσεις Εργατικού Δικαίου και πιο αναλυτικά ανάληψη δικαστικών υποθέσεων σχετικά με συνταξιοδοτικά και κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην σύνταξη δικογράφων για τα Δικαστήρια όλων των βαθμίδων δικαιοδοσίας, ανάληψη διαδικασίας έκδοσης
συνταξιοδοτικών αποφάσεων, εκπόνηση μελετών για τις προϋποθέσεις και προοπτικές συνταξιοδότησης ασφαλισμένων σε όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα κ.α.

Επίσης, από το έτος 1998 μέχρι και το έτος 2015 διατηρούσα επιστημονική συνεργασία με το περιοδικό ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Κ.Α. σχετικά με την συλλογή και επεξεργασία νομολογίας κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου για την σύνταξη και συμπλήρωση σχετικού κεφαλαίου του περιοδικού.

live chatσυντάξειςαναδρομικά