Οικονομία|05.07.2019 12:15

Live chat στο ethnos.gr για τις 120 δόσεις την Παρασκευή 5/7 στις 2 μ.μ

Newsroom

Απαντήσεις στις απορίες σας γύρω από το «καυτό» ζήτημα της ρύθμισης των 120 δόσεων θα δώσει την Παρασκευή (5/7) στις 2 μ.μ., μέσα από το ethnos.gr και την ενότητα «ΕΘΝΟΣ Οδηγός», η λογίστρια - φοροτεχνικός Φιλοθέη Μακριδάκη. 

Για περισσότερο από μία ώρα η κ. Μακριδάκη θα απαντά ζωντανά στους επισκέπτες του site, οι οποίοι θα υποβάλλουν Live τις ερωτήσεις τους μέσα από την ειδική φόρμα του Live chat. Πατήστε εδώ για να υποβάλετε την ερώτησή σας.

Το πολυνομοσχέδιο περιέχει τρεις ρυθµίσεις, για χρέη στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταµεία και στους δήµους, δίνοντας διέξοδο σε τουλάχιστον 5 εκατοµµύρια φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που θα µπορούν πλέον να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις, µε «κούρεµα» προσαυξήσεων και προστίµων ακόµη και της βασικής οφειλής.

Η Φιλοθέη Μακριδάκη

H Φιλοθέη Μακριδάκη είναι λογίστρια - φοροτεχνικός, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ασχολείται με τα φορολογικά 20 συνεχόμενα έτη και διατηρεί δικό της γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου (Κουσίδη Γρηγορίου 61, Ζωγράφος, 15772, τηλ.2107700210). Η κυρία Μακριδάκη έχει επίσης συχνή παρουσία στα ΜΜΕ, όπου αναλύει ζητήματα λογιστικής και φοροτεχνικής φύσεως.

live chat120 δόσεις