Οικονομία|12.09.2019 12:46

Live Chat για τα εργασιακά με τον ειδικό του ethnos.gr στις 13/9

Newsroom

Είστε μισθωτός και αναρωτιέστε τι αλλαγές έρχονται στη δουλειά σας με τις νέες εργασιακές διατάξεις που προωθεί η κυβέρνηση; Έχετε απορίες για την αποζημίωσή σας; Για το αν μπορείτε να προσβάλλετε την απόλυσή σας; Για το αν κινείται στα νόμιμα όρια ο μισθός σας; Είστε έγκυος και σας απέλυσε ο εργοδότης σας; Δέχεστε παρενόχληση στη δουλειά σας;

Tην Παρασκευή (13/9) στις 14:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εργασιακό σας καθεστώς. Στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση από τον κ. Γιάννη Καρούζο.

Ο Γιάννης Καρούζος είναι δικηγόρος από το 1993 και σήμερα στον Άρειο Πάγο. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακός Διπλωματούχος της Σχολής Εργατικού και Συνδικαλιστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τεργέστης στην Ιταλία, με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Έχει ειδικευτεί επαγγελματικά χειριζόμενος εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν στο: Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό & Διεθνές Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσιοϋπαλληλικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο (Εργασιακών & Υπαλληλικών Εγκλημάτων), Διοικητικό Δίκαιο (Δημοσιοϋπαλληλικών Παροχών & Επιδομάτων). Έχει πολύχρονη εμπειρία και πείρα συμβουλεύοντας δεκάδες Σωματεία Εργαζομένων και Επιχειρήσεις σε εργασιακά θέματα.

Διατέλεσε Σύμβουλος σε τρία Υπουργεία της Ελληνικής Δημοκρατίας και υπήρξε επί έτη ενεργό μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εργατικού Δικαίου και Κοινωνικής Ασφάλισης. Είναι Μεσολαβητής, Μέλος του Σώματος Μεσολαβητών του Οργανισμού Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ). Δημοσιεύει άρθρα και μελέτες σε νομικά περιοδικά εργατικού δικαίου και εργασιακών σχέσεων και σε εφημερίδες.

Το ethnos.gr, δίπλα στις καθημερινές ανησυχίες των πολιτών, θα διοργανώνει κάθε εβδομάδα Live Chat για όλα τα θέματα που αφορούν τους πολίτες. Οι ειδικοί του ethnos.gr θα σας απαντούν ζωντανά για κάθε θέμα και θα λύσουν κάθε σας απορία. Μείνετε συντονισμένοι!

εργασιακάΓιάννης Καρούζοςlive chat